Η Torch Spark Plug Company είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αναφλεκτήρων αφής (μπουζί) στην Κίνα, με μακραίωνη ιστορία άνω των 60 ετών. Η εταιρία έχει στη διάθεση της 21 γραμμές παραγωγής και περισσότερους από 200 διαφορετικούς κωδικούς μπουζί, με εκτεταμένο εύρος εφαρμογών για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και μικρούς βενζινοκινητήρες. Η εταιρία έχει την εξελιγμένη τεχνολογία που είναι απαραίτητη για να κατασκευάζει μπουζί αντιπαρασιτικά, πλατίνας, ιριδίου, νικελίου χαλκού και διαφόρων άλλων τύπων.

Τα εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης μπουζί Torch, οι ανταγωνιστικές τιμές, η αξιόπιστη εξυπηρέτηση και η σύγχρονη τεχνογνωσία καθιστά την Torch κυρίαρχη στην Κινέζικη αγορά και μεγάλη εξαγωγική δύναμη στην παγκόσμια αγορά (Η.Π.Α. , Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδάς, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία , κ.λ.π.).

Οι αυστηρές προδιαγραφές του ποιοτικού ελέγχου που διεξάγεται στις μονάδες παραγωγής της προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών αυτοκινητοβιομηχανιών κι έτσι σήμερα τα μπουζί Torch είναι ΓΝΗΣΙΑ σε μία σειρά από βιομηχανίες αυτοκινήτων, μοτοσικλετών, αλυσοπρίονων, χορτοκοπτικών/δενδροκομικών μηχανημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.